Cautare

43545 de rezultate pentru "sunt barbat si am un transplant de rinichii pot avea un copil" (9.46 secunde)
Magda Marincovici) In tara noastra, aproximativ 600.000 de persoane sunt infectate cu virusul hepatitei C Din primul semestru al acestui an, bolnavii de hepatita C din tara noastra ar putea avea acces la tratamentele moderne (tripla terapie si interferon free), a anuntat dr.
Copil de 4 ani, UCIS de caini maidanezi in zona Parcului Tei UPDATE 14:45 - Razvan Bancescu, coordonatorul ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor), a declarat, in cadrul unei emisiuni TV, ca baiatul de 4 ani ucis de caini in zona Parcului Tei din Capitala se afla pe un teren privat, iar Primaria nu are nicio vina.
Nu oricine poate fi un parinte bun.
Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Discurs de receptie in Academia Romana Iata conceptii, viziuni, presimtiri, cari cresc in chip firesc, chiar in imaginatia copiilor in lumea satului. ... In bezna zaream dintr-o data Calea laptelui si stelele, ca ciorchinii grei si mari, coborate pana aproape de acoperisele de paie.
Daca inainte mamele cu gemeni, tripleti sau multipleti primeau o singura indemnizatie de crestere a copiilor, si nu pentru fiecare copil, asa cum ar fi fost normal, acum acestea pot rasufla usurate.
Traian Basescu a anuntat ca ii va da in judecata pe Dinu Patriciu si ziarul "Gardianul", pe care ii considera responsabili de difuzarea unui clip trucat din care reiese ca seful statului ar fi lovit un copil de 10 ani in timpul alegerilor din toamna anului 2004, la un miting electoral la Ploiesti.
- Bine, am putina treaba in Piata Romana. - Pai, si ce cauti in Piata Sudului? - Loc de parcare. xxx - Fiti amabil, aveti grija si de geamantanul meu, pana cumpar un ziar. - Domnule, stii ca vorbesti cu un parlamentar? ... N-am in el decat niste rufe murdare.
BERBEC Contextul astral creat le aduce celor nascuti in zodia Berbec pofta de adrenalina. Nativii pot practica, de la jocuri sportive incitante si pana la actiuni de mare dificultate.
Care sunt cele mai inteligente animale din lume? Care este cea mai inteleapta fiinta din lumea animala si cum se compara animalele in privinta inteligentei? Mai multe echipe de cercetatori au incercat sa ofere un raspuns la aceste intrebari, obtinand date pretioase in studiile lor despre inteligenta lumii animale.
CUM FACI FATA UNEI DESPARTIRI, IN FUNCTIE DE ZODIE! Astrele pot juca un rol important atunci cand ne indragostim si modul in care fiecare trecem printr-o relatie. Insa semnele noastre zodiacale ne influenteaza si felul in care facem fata unor despartiri. BERBEC Berbeci sunt persoane care se plictisesc usor.
Cu pregatirea si competentele sale, Monica Gheorghiu ar fi putut fi un manager de top intr-o mare corporatie. Are un MBA ca bursier la CEU Business School si un Exchange Progam in SUA si, de aproape zece ani, a ales sa se dedice cauzei copiilor supradotati din Romania.
Magda Marincovici) La nivel global , atat in tarile sarace, cat si in cele bogate, obezitatea la tineri este un proces in continua extindere. OMS vorbeste despre un veritabil flagel pe care il califica "epidemie la nivel mondial".
in zile de sarbatoare! ... Teatrul de Animatie Tandarica, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, sub egida UNIMA Romania si ASSITEJ Romania va asteapta in perioada 30 mai - 7 iunie 2013 la cea de-a doua editie a FESTIVALULUI de VARA "TEATRU, STRADA SI COPIL".
Lavinia Sandru si Darius Valcov au decis sa divorteze oficial dupa ce s-a scris ca nu ar mai forma un cuplu de mai multa vreme. In urma cu doua saptamani, informatia prezentata de CANCAN.
Nici un copil bolnav de cancer nu trebui sa fie lasat singur. ... In urma cu cateva zile, pe 15 februarie, a fost marcata Ziua Internationala a copilului bolnav de cancer.
In timpul sarcinii este normal sa castigati in greutate, intrucat nu mai sunteti doar dvs, ci este si copilul, impreuna cu lichidul amniotic, placenta, etc.
70% dintre minorii agresati prezinta risc major de a deveni, la maturitate, agresori (Autoare : Magda Marincovici) 63% dintre copiii din tara noastra spun ca sunt batuti acasa de parintii lor.
Imagini incredibile in Brasov acolo unde un copil a fost filmat in trafic la volanul unei masini. In imaginile filmate, de un alt participant la trafic, se vede copilul si un barbat aflat pe scaunul din dreapta.
Un meci de fotbal din Brazilia s-a incheiat cu o confuzie generala, cand pe teren au intrat mai multi fani. Printre acestia, un barbat cu un copil in brate care a lovit unul dintre jucatori.
Sase ONG-uri cu proiecte in favoarea copiilor au primit recent sustinere in valoare totala de 1.500.000 de lei la incheierea celei de a treia editii a campaniei sociale Impreuna cu tine, PROFI salveaza destine!
google-analytics.com